Visuel Litteratur

Bogen, den trykte bog, er et fantastisk medie. Den giver mulighed for en sanselig oplevelse udover tekstens fortælling. Ved at inkludere visuelle elementer, som understøtter teksten eller som en vigtig del af selve teksten, tilføjes fortællingen en ekstra dimension. På den måde kan bogen tilbyde et fysisk udtryk gennem særlig typografi, grafisk design eller et alternativt omslag, som opfordrer til yderligere indlevelse. Alle dele af bogen er med til at fortælle historien og udfordrer læseren på en ny måde.

Det er vores mål at vise den trykte bogs mange muligheder ved at integrere visuelle elementer; ikke bare som flotte omslag, men som vitale elementer i selve fortællingen. Det er vores forsøg at præsentere bogen som et kunstværk – det er Visuel Litteratur.

Tegneserier

Tegneserier har også høj prioritet. Derfor bestræber vi os bl.a. på at udgive en årlig tegneserieantologi, “Manifest”, med forskellige tegnere, nye som etablerede. Hvis du kunne tænke dig at bidrage til Manifest #6, så send os en synopsis og et par koncepttegninger, så vælger vi måske din tegneserieidé til næste nummer. Tegneserien skal være i sort/hvid og på ca. 10 sider.

ÆTHER

Forlaget ligger i Aarhus og er opstartet i 2010. Udgangspunktet er at det alternative bogkoncept og den smalle udgivelse skal have en chance for at komme frem. Genrermæssigt favner vi bredt men prioritere den visuelt kreative idé, hvor visuelle elementer er en vital medfortællende del af historien.

Følg med på vores Facebook-side.