Hr. Kukula – Mikkel Harris Carlsen

Dette er fortællingen om den spanske diplomat og kulturattaché, Hr. Kukula. Han er en berejst og beleven verdensborger; den evige optimist som ser positivt på alt i livet, uanset hvor forfærdelig eller uretfærdigt det behandler ham.

“For Juan Luis Kukula var fremtoning en altoverskyggende faktor i livet. Den søndag for år tilbage, hvor han ved et uheld havde låst sig ude af sin lejlighed i Madrid kun iført badekåbe og derfor var nødsaget til at henvende sig i tobakshandlen henne om hjørnet for at ringe efter en låsesmed, stod stadig for ham som en karakterknusende begivenhed – og et minde, han ville give hvad som helst for at slette fra sit mentale dossier.

Det samme gælder i øvrigt mange af de oplysninger og tildragelser, vi skal beskæftige os med i det følgende. Som skildrer af hans liv og levned har vi med andre ord anbragt os i en lidt penibel situation i forhold til vor hovedaktør, idet vi ønsker at belyse, hvad han ville foretrække at glemme og fortrænge …”

Dette er fortællingen om den spanske diplomat og kulturattaché, Hr. Kukula. Han er en berejst og beleven verdensborger; den evige optimist som ser positivt på alt i livet, uanset hvor forfærdelig eller uretfærdigt det behandler ham. Det er finurlige og fantasifulde nedslag i hans eventyrlige livshistorie, der er rig på absurde og groteske oplevelser. Mikkel Harris Carlsen arbejder videre i det magisk realistiske univers han efterhånden har etableret i sine tidligere bøger. Hvert kapitel tager en uventet drejning og overrasker læseren med en grotesk eller absurd udvikling i fortællingen.

Forfatter: Mikkel Harris Carlsen

ISBN 978-87-999538-6-8

Udgivelsesdato:  16/06/18

Sider: 146

Pris: 100,00 kr. + forsendelse

—KØB hos MIKROFEST—

Illustreret af Simon Væth